Molen, huis, en boot in het meer

Barbara | 6/22/2013 | | |

Foto met een molen en huis aan het water
Vrolijke hd achtergrond met een landschap met een molen, huis en boot en een meer, met bloemen in alle kleuren
Molens zijn werktuigen die diverse functies kunnen hebben. Ze worden aangedreven door wind (windmolens), water (Watermolens of waterrad), electriciteit of door spierkracht van mensen of dieren. Molens werden gebruikt om meel/graan te malen, of olie, mosterd of verf te produceren. Ook werden ze vroeger gebruikt voor het oppompen van water of zagen van hout. Tegenwoordig zijn veel molens niet meer in gebruik maar worden ze gebruikt om in te wonen of dienen ze als museum zoals op deze hd achtergrond.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten