Giraffe moeder en jong

Barbara | 7/31/2013 | |

Foto met twee giraffen: moeder en jong
Mooie bureaublad achtergrond met een moeder giraffe en haar jong.
Een giraffe jong heeft bij de geboorte niet dezelfde verhouding als volwassen giraffen. Dit kan je op deze achtergrond nog goed zien. Dat zou namelijk veel problemen geven bij de geboorte. Pas later begint de nek te groeien en komt het lichaam in de juiste verhoudingen. De nek van een giraf kan maximaal ongeveer twee meter lang worden. Samen met het lichaam met de lange poten kan een volwassen giraffe tot 4.5 meter hoog worden.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten