Groene achtergrond waterdruppels

Barbara | 3/15/2014 | |

Groene wallpaper met waterdruppels
Groene HD achtergrond met een groene plant met drie grote ronde water druppels erop
Een druppel is een kleine hoeveelheid vloeistof zoals water, zodanig dat de vloeistof nog net een bolvorm aanneemt als die vloeistof volledig is omhuld door een vrij oppervlak. Dat kun je goed zien op deze hd achtergrond. Een druppel water is meestal tussen de 10 tot ongeveer 50 microliter groot. Dit hangt af can de kwaliteit van het water, de temperatuur of hoe de druppel ontstaat.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten