Meisje op wateroppervlak bij tornado

Barbara | 8/01/2013 | |

Foto met een meisje met tornado op de achtergrond
Fantasie wallpaper met een meisje in witte jurk die op het water oppervlak lijkt te zitten van een meer, en op de achtergrond raast een tornado
Een tornado of wervelwind ontstaat onder een sterke opwaartse verticale luchtstroom in een buienwolk. De rotatie kan onderdeel zijn van een rotatie van de hele bui: een mesocycloon. Daarnaast kunnen ook tornado's voorkomen die niet met een rotatie van de gehele bui samenhangen, of bij buienwolken die niet in hun geheel roteren. Tornado's zijn nog altijd mysterieus, en doen het daarom dus ook goed op fantasie wallpapers.

Op de website Barbara's Fantasy World vind je vele fantasie plaatjes
Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten