IJsrotsen, water en blauwe lucht

Barbara | 8/31/2013 | |

Foto met witte ijsrotsen en blauw water
Mooie wallpaper van de Noord of Zuidpool met ijsrotsen, met helder  lichtblauw water en donkerblauwe lucht
De Noordpool bestaat voornamelijk uit zee ijs, en de Zuidpool uit land ijs. Zee ijs bestaat zoals de naam al zegt uit bevroren zeewater (Of eigenlijk bevroren oceaan water). Zee ijs is meestal tussen de 1 en 4 meter dik. Op de Zuidpool daarentegen is de gemiddelde dikte van het ijs 2200 meter. Het dikste punt van Antarctica is ongeveer 4776 meter dik. Uit onderzoek is gebleken dat het op de Zuidpool steeds kouder wordt.

 HD wallpaper met ijspegels:
Grijze desktop hd wallpaper met doorzichtige druipende ijspegels
IJspegels ontstaan door water dat over een rand druipt, geleidelijk weer bevriest. Doordat ze koud zijn en erg steeds weer nieuw water naar beneden druppelt, worden de ijspegels steeds langer.


IJsrots in de zee
Mooie wallpaper met een foto van een grote ijsschots in een blauwe zee en wolken in de lucht.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem in een nieuw venster te openen op volledige grootte. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je computer.

Populaire posts