Regenboog hoog in de wolken

Barbara | 8/05/2013 | |

Foto met regenboog in de lucht
Prachtige bureaublad achtergrond met een regenboog vlak onder de wolken

Een regenboog ontstaat als een laagstaande zon de druppels van een regenbui belicht. Je kan de regenboog zien als de regenwolken zich recht tegenover de zon bevinden. De lichtstraal van de zon wordt als ware gebroken door de regendruppel en versnipperd. Wit licht bestaat uit alle kleuren, elk met een andere brekingsindex. Als licht een regendruppel bereikt vallen de kleuren in verschillende hoeken uiteen en zie je een regenboog zoals op deze achtergrond.

Dubbele regenboog boven huizen
Achtergrond met een landschap met een dubbele regenboog boven de huizen. Eén regenboog is fel en de tweede kan je maar nauwelijks zienDeel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorieën die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten