Nieuwe cast foto GTST 2013-2014

Barbara | 8/04/2013 |

Alternatieve cast foto 2013 zonder Mike
Bureaublad achtergrond met de nieuwe cast foto van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) 2013-2014
Goede Tijden Slechte Tijden, of GTST wordt al sinds 1990 uitgezonden en is niet alleen de langst lopende Nederlandse soap, maar ook de best bekeken soapserie. Na de spannende cliffhanger van de zomer 2013 weten we eindelijk dat Mike is neergestort omdat zijn parachute gesaboteerd is. Maar door wie? Ludo? Nina? Maxime? Janine? Lorena? Laura? Of misschien wel door Wiet of  nog iemand anders. Of zal de parachute van Mike verwisseld zijn en was die voor iemand anders bedoeld?

Update september: Op het moment dat ik deze bureaublad achtergrond postte, wist ik nog helemaal niet wie er uit ging. Mike was het makkelijkste weg te halen van de originele cast foto, dus heb ik hem gekozen. En zonder te weten dus goed gegokt:).Deel deze desktop wallpaper:


Bureaublad achtergronden met natuur en dieren

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. De meeste wallpapers bevatten dieren of natuur. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem in een nieuw venster te openen op volledige grootte. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je computer.


Populairste posts afgelopen week