Paragliders boven de bergen

Barbara | 8/12/2013 | |

Foto met paragliders die boven de bergen zweven
Prachtige hd achtergrond met twee paragliders met rode parachutes die boven de bergen zweven
Hoewel we in Nederland het Engelse woord paragliding gebruiken, is het Nederlandse woord Parapente. Dit stamt af van parachute. Chute betekent val, en pente betekent helling. Bij Paragliding of parapente vertrekt de piloot niet uit een vliegtuig maar van de berghelling. Een paraglider zoals op deze hd achtergrond is goed bestuurbaar in tegenstelling tot een parachute, die alleen controleerbaar is.

Achtergrond met paragliders die boven de bergen zweven
Sport achtergrond in hd met twee paragliders boven de bergen van Nepal, met witte sneeuwDeel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten