Inham bij een zand strand

Barbara | 9/04/2013 | |

Afbeelding met een inham op een zandstrand
HD achtergrond met een inham bij een zand strand, met een laag staande zon en een palmboom
Een inham is een stuk water met de eigenschappen van een baai, estuarium, fjord, golf, zeestraat of sound. Of een combinatie van die dingen. Een inham kan heel groot zijn, maar ook heel klein zoals op deze achtergrond. Een inham is meestal een stuk van een zee of oceaan die het land binnen dringt. Het water stroomt er niet zo snel en is meestal ondiep. Vaak vormt een inham of baai een natuurlijke haven.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten