Orka's bij oranje zonsondergang

Barbara | 9/01/2013 | | | |

Orka's bij een oranje zonsondergang.
Groep orka's bij een oranje zonsondergang
Prachtige HD bureaublad achtergrond met een groep orka's bij zonsondergang, zwemmen in de zee met bergen aan land, en de lucht en het water zijn oranje gekleurd.
Orka's zijn sociale dieren die meestal in groepen leven. Orka's komen in vrijwel alle zee├źn voor, al houden ze het liefst van wat kouder water. Vrouwtjes worden vijftig tot tachtig jaar oud, en mannetjes dertig tot vijftig. Orka's leven vaak dicht bij een kust, en dat levert soms prachtige foto's op. zoals op deze HD achtergrond.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten