Special Forces in het water

Barbara | 2/15/2015 |

Special Forces, of in het Nederlands Speciale Eenheden, zijn speciaal getrainde militairen die moeilijke niet alledaagse operaties uitvoeren zoals het bevrijden van gijzelaars, verkenningsmissies en onconventionele oorlogsvoering. Leden van Special Forces worden commando's genoemd (bron: wikipedia).
Wallpaper met Special Forces in een rivier
HD achtergrond met een paar Special Forces mannen in het water van een rivier, in het zwart met grote geweren.
Klik op de wallpaper om hem te downloaden. Er wordt een nieuw venster geopend met de achtergrond in groot formaat. Als je nu rechts klikt op het plaatje kan je hem opslaan op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten