Dieren in HD: Jaguar moeder en jong

Barbara | 7/22/2013 |

Foto met twee jaguars: moeder en jong
Dieren bureaublad achtergrond in hd met een jonge jaguar die met zijn moeder speelt.
De jaguar behoort tot de katachtigen en komt in het wild voor in midden en zuid Amerika. De jaguar lijkt op de luipaard, maar is wat zwaarder gebouwd. Jaguars zijn de sterkste katten van Amerika en leven in nevelwouden, regenwoud, kustwouden, droogbossen en meer open terrein. Anders dan bijvoorbeeld de poema leven jaguars het liefst dicht bij water; maximaal een halve kilometer. Jaguars worden in het wild rond de 12-20 jaar oud, en in gevangenschap enkele jaren ouder.  De jaguar jaagt op bijna elk dier in de buurt. Niet alleen zoogdieren, maar ook reptielen. Maar op deze hd bureaublad achtergrond zijn ze gewoon schattig.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten