Dieren wallpaper twee jonge katten

Barbara | 7/16/2013 | |

Foto met twee jonge katjes
Dieren wallpaper met twee jonge katten bij elkaar gekropen
Totdat jonge katten zes maanden oud zijn worden ze kitten genoemd.
Van 1 tot 3 maanden leert de kat socialiseren; omgaan met mensen en andere dieren. Deze periode is heel erg belangrijk. In deze periode is het belangrijk gedrag te corrigeren en de kat veel aante raken. Daar heb je later veel profijt van. Een goede fokker laat zijn katten pas na 12 tot 13 weken naar een nieuwe eigenaar gaan. Vanaf de 8e week leren jonge katten namelijk nog veel vaardigheden van de moeder. Hoe oud de katjes op deze dieren wallpaper precies zijn is onbekend.
Katten wallpaper met een grijs laken met twee super schattige jonge poesjes erop
Als je op de tag Katten klikt zie je veel meer wallpapers met katten.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten