Dieren: twee panda's in een boom

Barbara | 7/01/2013 |

Prachtige HD wallpapers met zwart witte panda's hoog in een boom.
Twee panda's in een boom
Prachtige dieren achtergrond in HD met twee schattige zwart witte panda's hoog in een boom
Reuzenpanda's zijn al jaren een bedreigde diersoort. Ze komen in het wild voor in Centraal China in leefgebieden tussen de 1200 en 3900 meter boven de zeespiegel. Ze wonen in rododendron- en bamboebossen. De panda's op deze hd achtergrond leven waarschijnlijk in een reservaat of dierentuin aangezien ze op een door de mens gemaakt plateau zitten.

Panda wallpaper met pandabeer in boom
Wallpaper met een panda beer in een boom. De zwart witte panda loopt over omgevallen bomen.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten