Groene bergen in Noorwegen

Barbara | 7/30/2013 |

Landschap met groene bergen in Noorwegen
Prachtige hd wallpaper met een landschap van groene bergen in Noorwegen, en water
Noorwegen wordt vrijwel in zijn geheel beheerst door het Scandinavisch Hoogland. Ook telt Noorwegen een groot aantal gletsjers, waaronder de grootste gletsjer van het vaste land van Europa: Jostedalsbreen. Andere bekende gletsjers in Noorwegen zijn Nigardsbreen en de Briksdalsbreen; beide zijtakken van de Jostedalsbreen, en Svartisen en de Folgefonnagletsjer. Ik weet niet welke bergen dit zijn op deze hd wallpaper.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten