Satellietfoto van planeet Aarde

Barbara | 7/14/2013 | |

Satellietfoto van planeet Aarde
Mooie bureaublad achtergrond met een hd lucht- of satellietfoto van planeet Aarde. Je kan land en water zien vanuit de ruimte, en ook wat wolken
Een luchtfoto zoals op deze hd achtergrond is een afbeelding van een gedeelte van het aardoppervlak, gefotografeerd van uit een hoog standpunt los van het aardoppervlak, meestal vanuit een luchtvaartuig. De eerste luchtfoto's werden in 1858 gemaakt vanuit een luchtballon. Met de huidige techniek is het mogelijk om naast luchtfoto's ook satellietfoto's te gebruiken voor zeer nauwkeurige registratie van het aardoppervlak. Deze hd achtergrond is prachtig als bureaublad achtergrond.Deel deze desktop wallpaper:Vind ons op Facebook:

Bureaublad achtergronden met natuur en dieren

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. De meeste wallpapers bevatten dieren of natuur. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem in een nieuw venster te openen op volledige grootte. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je computer.

Populaire posts