Tuin met vijver en beelden

Barbara | 7/19/2013 |

Foto van een grote tuin met vijver en beelden
HD achtergrond met een tuin met een grote vijver, rode bruggetjes, paden en beelden, zoals een groot beeld van een draak op de voorgrond
Vijvers zijn in stedelijke gebieden vaak aangelegd ter de verfraaiing van parken en andere tuinen. Soms zwemt er vis of eenden in en soms is een vijver alleen voor de sier, naast bloemen en planten. In de tuin op deze bureaublad achtergrond zijn vijver, groen en onnatuurlijke dingen gecombineerd.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten