Jonge kat slaapt op houten gitaar

Barbara | 8/21/2013 | |

Foto met een kat die op een gitaar slaapt
Leuke bureaublad achtergrond met een jonge kat die lekker op een houten gitaar ligt te slapen
Voor de klankkast van een akoestische gitaar wordt meestal Europees sparren- of dennenhout gebruikt. Dat is omdat het hardhout is, wat een diepe toon oplevert en stevigheid geeft. Het klankblad wordt jusit weer van een zachtere soort hout gemaakt zodat de toon niet te schel wordt. De zij- en achterkant van een akoestische gitaar zijn vaak van palisander, hoewel ook andere hard hout soorten geschikt zijn zoals esdoorn, notenhout en beukenhout. De hals van een gitaar is meestal mahonie of ceder hout, en het bovenblad van dennen- of sparrenhout. De snaren zijn van metaal of nylon.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten