Waterval en rotsen in rivier

Barbara | 8/29/2013 | |

Afbeelding met een waterval en rotsen
Natuur achtergrond in HD met een kleine waterval, en vele rotsen in de rivier
Als er hoogte verschil in een rivier is kan er een natuurlijke waterval ontstaan. Het water valt dan bijna loodrecht naar beneden. In de bergen zijn er vaak verschillende bodemsoorten: hardere en zachtere. Soms is de ondergrond van een rivier een harde steensoort met daaronder een zachtere bodem soort. Als er maar iets van hoogte verschil is kan het water de zachtere onderlaag wegslijpen, waardoor het hoogte verschil, en daardoor de waterval steeds groter wordt. Het levert in ieder geval mooie achtergronden op.

In de de categorie Watervallen kun je nog veel meer mooie hd achtergronden vinden voor het bureaublad van je pc, laptop of tablet.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten