Bruine beer met watermeloen

Barbara | 9/03/2013 | | |

Bruine beer met een watermeloen.
Foto van bruine beer met watermeloen in groene water
Dieren HD achtergrond met een bruine beer in donkere groen water met een rood groene watermeloen in zijn poten
Anders dan veel mensen denken eten bruine beren voornamelijk (90%) groenten en vruchten, zoals je goed op deze hd achtergrond kunt zien. Wat ze eten hangt ook af van het landschap en klimaat waar ze leven en wat er beschikbaar is. Sommige beren wonen op plekken waar ze veel insecten eten, en slechts een kleine gedeelte van alle bruine beren eet knaagdieren en vogels. Bruine beren doden ook wel grotere dieren en soms zelfs mensen. Dit doen ze echter niet voor voedsel, maar omdat ze zich bedreigt voelen of worden aangevallen.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten