Close-up foto neus van kat

Barbara | 2/18/2014 |

Close-up foto neus van kat
Mooie bureaublad achtergrond met een close-up foto, of macro foto van de neus van een kat met witte kop of snoet
Een close-up foto is niet helemaal hetzelfde als een macrofoto. Bij een macrofoto fotografeer je van zo klein mogelijke afstand van een object. Meestal gaat het niet om een heel object maar om een onderdeel van een object dat uitvergroot wordt. Het heet "macrofotografie"als de vergroting groter of gelijk is aan één. Als de vergroting van het object kleiner is dan één is het geen macrofoto maar een close-up foto.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorieën die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten