Blauwvoetgenten

Barbara | 3/24/2014 |

Foto met twee blauwvoetgenten
Prachtige bureaublad achtergrond met een natuurfoto met twee blauwvoetgenten
De blauwvoetgent is een zeevogel met blauwe voeten en een blauwe snavel. Zowel de mannetjes als de vrouwtjes hebben dit; het vrouwtje is alleen iets groter dan het mannetje. De blauwe voeten van de blauwvoetgent spelen een rol bij de keuze van een partner; hoe helderder de blauwe kleur bij de voeten van mannetjes, hoe groter de kans dat een vrouwtje wil paren. Wel grappig om te weten is dat als een mannetjes blauwvoetgent een jaar niet gepaard heeft de voeten blauwer van kleur worden, en hij dus het volgende jaar een grotere kans heeft.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten