Jupiter met maan Io

Barbara | 3/13/2015 |

HD wallpapers met de planeet Jupiter met de maan Io. Het ligt van de zon schijnt vanaf de linkerkant. Jupiter heeft 63 objecten die om de planeet heen vliegen, waarvan 18 manen. Io is een van de grootste vier manen, die de Galileïsche manen worden genoemd.
De maan Io bij Jupiter
De planeet Jupiter met de maan Io. 
Grotere foto van de maan Io
Mooie foto van de maan Io en daarachter de planeet Jupiter.
Klik op de wallpaper om hem te downloaden. Er wordt een nieuw venster geopend met de achtergrond in groot formaat. Als je nu rechts klikt op het plaatje kan je hem opslaan op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.



Deel deze bureaublad achtergrond:



Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorieën die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten