Wallpaper met ijsbloemen

Barbara | 6/07/2015 |

De meeste ijsbloemen zijn eenjarig, al zijn er tegenwoordig ook meerjarige soorten. Met hun vele kleuren vormen zij een kleurrijke bodembedekker zoals je op deze wallpaper kunt zien.

Foto met ijsbloemen in alle kleuren
IJsbloemen in de kleuren roze, geel, wit en rood.
De ijsbloem kan goed tegen droogte en heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Ze bloeien van mei tot september, op droge, normale en rotsachtige bodems. Ze worden tien tot twintig centimeter hoog. IJsbloemen groeien dicht op elkaar en door hun bladeren en bloemen zie je de grond niet meer. Er zijn ook soorten ijsbloemen waarvan de bloemen zo groot zijn dat je nauwelijks de groene bladeren nog ziet.Deel deze bureaublad achtergrond:Vind ons op Facebook:

Mooie gratis bureaublad achtergronden

Vele mooie desktop wallpapers die je als bureaublad achtergrond in kan stellen op je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. De gratis wallpapers zijn ingedeeld in verschillende categorie├źn die je terug kan vinden in het menu aan de rechterkant. Echter lang niet alle wallpaper onderwerpen staan in dit menu. Gebruik daarom de zoekfunctie rechtsboven.

HD wallpaper downloaden

Kies een mooie achtergrond en klik er op om hem op volledige grootte te openen in een nieuw venster. Rechtsklik vervolgens op de achtergrond afbeelding en kies voor de optie "Opslaan als" om hem op te slaan op je toestel.

Populaire berichten